Menu Zoek Bel ons Direct juridische advies
< terug naar Personeel

Lieve klant

Lieve klant
Redactie JuroFoon

Door: Redactie JuroFoon

Geplaatst op: 13 feb 2017

Lieve klant

Geschreven door mr. Lauraine Tanorie

Vandaag is het Valentijnsdag. De dag van de liefde! De dag dat je verliefde stelletjes hand in hand ziet lopen, mannen nog snel een bos rozen inslaan en we terloops een afkeurende jaloerse blik krijgen van de singles onder ons. De teddyberen-met-hartjes kijken je al weken aan vanuit elke etalage en de bloemen vliegen je om de oren. Nu verwacht je natuurlijk van ons een tekst over wat je kunt doen als je geliefde je cadeau toch niet zo mooi vindt, of als je bos bloemen al na 1 dag verwelkt is. Of nog erger: je bestelde cadeau is niet op tijd aangekomen. Maar nee, dit keer geen juridische tekst van ons waarbij we ervan uitgaan dat er weer eens iets mis is gegaan. Nee, dit keer een tekst gewoon over de liefde...

... en over marketing. Want dat is Valentijnsdag natuurlijk ook, één en al uit Amerika overgewaaide commercie. Een ijzersterke marketingcampagne waar veel winkeliers hun voordeel mee doen.

En net zoals deze winkeliers je met passie hun beste bloemen, allermooiste sieraden en lekkerste chocolade aanprijzen, zo willen ook wij van JuroFoon je met alle liefde helpen met al je juridische problemen.

Ons team van juristen zet zich elke dag met passie en hartstocht in om jou te woord te staan en al je juridische vragen te beantwoorden. Ook strijden wij ervoor om jouw zaken te winnen. Uiteraard schieten we daarvoor eerst als een ware Cupido een juridisch pijltje naar de wederpartij, want een oplossing met een goede verstandhouding en zonder hoge kosten heeft natuurlijk de voorkeur. Wij werken met hart en ziel voor de beste oplossing voor jou, zodat de juridische luduvudu je in ieder geval bespaard blijft.

Maar wij willen nog veel meer voor je doen. Onze juristen, schrijvers, marketeers, administrateurs en managers komen elke dag vol goede zin op een roze wolk naar kantoor gezweefd om JuroFoon naar een hoger niveau te tillen. We streven er vol vuur en passie naar jou het beste product te bieden, de meest interessante nieuwsbrieven toe te sturen en de allerbeste website te creëren.

Zover zijn we nog niet, daarom vragen we jou ook een beetje liefde naar ons te sturen. Wij horen graag jouw mening. Wat kan er beter? Wat zou je graag van ons zien? Op welke manier kunnen wij jou het beste van dienst zijn? Wij staan klaar voor zowel particulieren als ondernemers. Met jouw input kunnen wij ons werk nog beter doen.

Kortom, vier Valentijnsdag! Ben lief voor elkaar, en niet alleen voor je geliefde, maar ook voor je buren, je werkgever of werknemer, je huurder of verhuurder enzovoorts. Wij kunnen je altijd helpen met het juridisch goed vastleggen van die goede relatie die jij hebt met je geliefde, je businesspartner of je huurder. En mocht je toch een keer een blauwtje lopen, dan mag je ons natuurlijk altijd bellen...

Wij staan voor je klaar, met liefde.

Stel nu je vraag!

Gratis starten

Nu een antwoord? Bel 0900-1411 op werkdagen tussen 08.00 en 20.00.

Het team van JuroFoon

reactiesreactie

Bram Broertjes |

Duis eget molestie libero. Duis vitae turpis sed augue elementum semper. Sed ut nibh sed purus quam, bibendum id urna eget, rhoncus posuere justo. Integer aliquet nunc ac massa rhoncus facilisis. Nam rhoncus leo a lectus gravida, vitae porttitor nibh bibendum. In lobortis bibendum sapien nec aliquet. In vitae turpis ultricies neque bibendum placerat. Proin bibendum rutrum fringilla.

Geef uw reactie