Menu Zoek Bel ons Direct juridische advies

New business voor advocaten

U bent een advocaat en op zoek naar cliënten ?

JuroFoon bemiddelt tussen de bezoekers van haar website en advocaten door het hele land. Bent u op zoek naar nieuwe cliënten en zaken? Wilt u meer business voor uw advocatenkantoor? Een samenwerking met JuroFoon kan u dat bieden.  Wij hebben vaak het eerste contact met klanten die juridische bijstand nodig hebben en brengen hen graag met u in contact als juridische ondersteuning door een advocaat noodzakelijk is. 

Meer 200.000 bezoekers die een juridisch probleem hebben

Per maand trekt jurofoon.nl meer dan 200.000 unieke bezoekers, waarvan er maandelijks meer dan 10.000 een advocaat zoeken via onze website en ons callcenter. Deze verwijzen wij graag door naar bij ons aangesloten advocaten. Onze klanten kiezen zelf online een advocaat op onze website. Ook de juristen op ons callcenter gebruiken deze database om klanten in contact te brengen met aangesloten advocaten. Ook in onze advocaten database? Neem contact op met JuroFoon!

Hoe vindt de doorverwijzing plaats?

  1. U schrijft zich in.
  2. JuroFoon cliënten komen bij u terecht via deze website of via het callcenter van JuroFoon.
  3. Bij doorverwijzing krijgt u direct per e-mail de cliëntgegevens en zaaksamenvatting.
  4. U beslist zelf of u de zaak aanneemt, maar let op: de zaak wordt in veel gevallen ook nog aangeboden aan één andere advocaat.
  5. Alleen leden van JuroFoon hebben recht op de exclusieve kortingen en tarieven zoals vermeld op uw inschrijving, te verifiëren via onze doorverwijzing per e-mail.
  6. U kunt de doorverwezen zaak- en cliëntgegevens inzien.
  7. Wij vragen bij onze leden na hoe zij de samenwerking met u hebben ervaren en of de kortings- en tariefafspraken zijn nagekomen.

Contact JuroFoon

Niet-leden: 0900-1411 (€0,90p\m max €30,-)

Leden: 088-1411 000 (lokaal tarief)

Openingstijden callcenter:

Ma t/m vr: 8:00 tot 20:00 uur

Bezoekadres (geen post!):

Markt 28
6211 CJ Maastricht

Correspondentie:

Postbus 568
6200 AN Maastricht
Fax: 043 - 88 00 201

Of gebruik:

Contact formulierRelevante pagina’s