Menu Zoek Bel ons Direct juridische advies
Shape background

Juridisch advies waar je ook bent

Hoe werkt het?
Juridische oplossingen

0900 - 1411 (90 cpm max 30 euro)

Leden bellen dit lokaal nummer

stel je vraag of word direct lid!

  • Snel en deskundig advies
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Op werkdagen van 8 tot 20 uur

Snel en betaalbaar juridisch advies

Jaarlijks beantwoorden wij meer dan 50.000 vragen

95% opgelost zonder rechtszaak

Zakelijke rechtsbijstand voor ondernemers

Figure 1

Het aannemen van je (eerste) personeel, geschillen met je leverancier, aansprakelijkheid bij wanprestaties en nog veel meer. Wij weten wat je rechten en plichten zijn en welke contracten dat goed afdekken. Wij helpen je bij het kiezen va nde juiste rechtsvorm. Maar ook zijn we een specialist op gebied van arbeidsrecht, consumentenrecht, contracten, leveranciers en aansprakelijkheid. Neem een kijkje in onze veelgestelde vragen of stel gratis je eigen vraag!

Gespecialiseerd in je branche

Figure 2

Elke branche neemt andere problemen met zich mee: dit weten wij al te goed! Onze juristen hebben kennis van verschillende branches en welke problemen zich daar voor kunnen doen. Naast dat we meedenken met het huidige probleem, geven wij ook advies voor eventuele juridische problemen in de toekomst. Wist je al dat we een juridische documenten hebben voor elke branche?

JuroFoon is rechtsbijstand voor moderne MKB'ers

Figure 1

JuroFoon biedt rechtsbijstand voor gepassioneerde ondernemers. Wij laten jou niet afremmen door juridisch gedoe. Wij weten wat de valkuilen zijn bij startende en opgestarte ondernemingen. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met zakelijke, juridische aangelegenheden. Wij geven je hulpmiddelen om het waar mogelijk zelf te doen of nemen je lasten uit handen. Geen gedoe met advocaten en verschillende contactpersonen: Bij JuroFoon regel je alles in één omgeving.

Wat andere klanten zeggen

Lees waar wij onze klanten mee hebben geholpen en wat hen opviel aan ons!

Fokke Jan Middendorp

CEO BlueM oral care

Fokke Jan Middendorp
“JuroFoon heeft mij geholpen met de arbeidscontracten en afspraken met personeel. Daardoor hebben we de nodige advocaatkosten kunnen besparen. Ik kan altijd even bellen met vragen. Op een dag had ik problemen met een leverancier. Uit het haalbaarheidsonderzoek bleek dat ik mijn recht stond en kon ik goed geïnformeerd het gesprek aan gaan. We zijn er goed uitgekomen!”

Gerrit van Eikenhorst

Van Eikenhorst Bouw & Verbouwbedrijf Hattem

Gerrit van Eikenhorst
“Sinds 2011 heb ik een eigen zaak. Als ik een klus doe, zorg ik altijd voor het maximale resultaat. Ik voel me erg verantwoordelijk voor de projecten die ik oplever aan mijn klanten. JuroFoon heeft me geholpen toen ik een keer aansprakelijk werd gesteld voor een bad dat het begaf. De schuld kon ik uiteindelijk verleggen naar de sanitair leverancier. ”

Remco Nelemans

Uw Schilder Remco

Remco Nelemans
“Heb een goedlopend schildersbedrijf en werk voor grote en kleine klanten. Dankzij het advies van JuroFoon heb ik van een echte wanbetaler uiteindelijk toch de betaling kregen. soms maakt een goed verwoorde brief net even iets meer indruk. Dreigen heeft geen zin, maar zakelijke duidelijkheid wel.”

Stel je juridische vraag

Contact
Laat je vraag achter en wij nemen contact met je op. Of bel ons voor direct advies

Recent juridisch nieuws

Actuele juridische ontwikkelingen

4 dingen die je moet weten over de transitievergoeding

19 jan 2017

Sinds juli 2015 ben je verplicht om transitievergoeding te betalen bij ontslag van een werknemer. Dit kun je laten berekenen, maar soms hoef je geen vergoeding te betalen. Lees de 4 belangrijkste dingen over...

Hoe sterk is een mondelinge overeenkomst?

10 jan 2017

Een mondelinge overeenkomst komt vaak voor, vooral als je al vaker zaken hebt gedaan met elkaar. Maar hoe zit dat als de een zich niet aan de afspraken houdt? Of er is door miscommunicatie een ander idee over de...

Klein gemeenschappelijk goed met grote gevolgen

09 jan 2017

In deze Gewonnen Case, kwam mevrouw Bos van hondenkennel De Bossche Honden naar ons toe die ten einde raad was. Ze werkte regelmatig samen met andere hondenkennels voor fokprogramma’s en hondenshows. Afspraken over...

5 rechten van de verhuurder

09 jan 2017

5 rechten van de verhuurder
5 rechten van de verhuurder

09 jan 2017

Dat huurders goed beschermd worden in Nederland, is duidelijk. Maar een verhuurder heeft net zo goed rechten. Want soms wordt jou onrecht aangedaan. Lees nu de 5 belangrijkste rechten die jij hebt als huurder!

Een blindengeleidehond in je zaak weigeren?

09 jan 2017

Een blindengeleidehond in je zaak weigeren?
Een blindengeleidehond in je zaak weigeren?

09 jan 2017

Weiger jij honden in je broodjeszaak of kledingwinkel? Maak je dan een uitzondering voor hulphonden, of niet? In deze Bizarre Zaak is een fastfoodrestaurant in het nieuws gekomen omdat werknemers twee blindengeleidehonden hebben geweigerd binnen te laten.