Menu Zoek Bel ons Direct juridische advies
Shape background

Juridisch advies waar je ook bent

Hoe werkt het?
Juridische oplossingen

0900 - 1411 (90 cpm max 30 euro)

Leden bellen dit lokaal nummer

stel je vraag of word direct lid!

  • Snel en deskundig advies
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Op werkdagen van 8 tot 20 uur

Snel en betaalbaar juridisch advies

Jaarlijks beantwoorden wij meer dan 50.000 vragen

95% opgelost zonder rechtszaak

Zakelijke rechtsbijstand voor ondernemers

Figure 1

Het aannemen van je (eerste) personeel, geschillen met je leverancier, aansprakelijkheid bij wanprestaties en nog veel meer. Wij weten wat je rechten en plichten zijn en welke contracten dat goed afdekken. Wij helpen je bij het kiezen va nde juiste rechtsvorm. Maar ook zijn we een specialist op gebied van arbeidsrecht, consumentenrecht, contracten, leveranciers en aansprakelijkheid. Neem een kijkje in onze veelgestelde vragen of stel gratis je eigen vraag!

Gespecialiseerd in je branche

Figure 2

Elke branche neemt andere problemen met zich mee: dit weten wij al te goed! Onze juristen hebben kennis van verschillende branches en welke problemen zich daar voor kunnen doen. Naast dat we meedenken met het huidige probleem, geven wij ook advies voor eventuele juridische problemen in de toekomst. Wist je al dat we een juridische documenten hebben voor elke branche?

JuroFoon is rechtsbijstand voor moderne MKB'ers

Figure 1

JuroFoon biedt rechtsbijstand voor gepassioneerde ondernemers. Wij laten jou niet afremmen door juridisch gedoe. Wij weten wat de valkuilen zijn bij startende en opgestarte ondernemingen. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met zakelijke, juridische aangelegenheden. Wij geven je hulpmiddelen om het waar mogelijk zelf te doen of nemen je lasten uit handen. Geen gedoe met advocaten en verschillende contactpersonen: Bij JuroFoon regel je alles in één omgeving.

Wat andere klanten zeggen

Lees waar wij onze klanten mee hebben geholpen en wat hen opviel aan ons!

Fokke Jan Middendorp

CEO BlueM oral care

Fokke Jan Middendorp
“JuroFoon heeft mij geholpen met de arbeidscontracten en afspraken met personeel. Daardoor hebben we de nodige advocaatkosten kunnen besparen. Ik kan altijd even bellen met vragen. Op een dag had ik problemen met een leverancier. Uit het haalbaarheidsonderzoek bleek dat ik mijn recht stond en kon ik goed geïnformeerd het gesprek aan gaan. We zijn er goed uitgekomen!”

Gerrit van Eikenhorst

Van Eikenhorst Bouw & Verbouwbedrijf Hattem

Gerrit van Eikenhorst
“Sinds 2011 heb ik een eigen zaak. Als ik een klus doe, zorg ik altijd voor het maximale resultaat. Ik voel me erg verantwoordelijk voor de projecten die ik oplever aan mijn klanten. JuroFoon heeft me geholpen toen ik een keer aansprakelijk werd gesteld voor een bad dat het begaf. De schuld kon ik uiteindelijk verleggen naar de sanitair leverancier. ”

Remco Nelemans

Uw Schilder Remco

Remco Nelemans
“Heb een goedlopend schildersbedrijf en werk voor grote en kleine klanten. Dankzij het advies van JuroFoon heb ik van een echte wanbetaler uiteindelijk toch de betaling kregen. soms maakt een goed verwoorde brief net even iets meer indruk. Dreigen heeft geen zin, maar zakelijke duidelijkheid wel.”

Stel je juridische vraag

Contact
Laat je vraag achter en wij nemen contact met je op. Of bel ons voor direct advies

Recent juridisch nieuws

Actuele juridische ontwikkelingen

Wat gebeurt er met mijn onderneming als ik overlijd?

06 feb 2017

Je hebt je eigen bedrijf opgezet en je runt je zaak met veel passie. Je denkt er waarschijnlijk liever niet aan, maar wat gebeurt er met je onderneming als je komt te overlijden? Stopt je bedrijf dan of krijgen je...

Bizarre Zaak: € 125.000,- vergoeding bij ontslag!

06 feb 2017

Het kan voorkomen dat je niet meer verder wil met een werknemer. Kun je deze werknemer dan zomaar ontslaan? Deze Bizarre Zaak laat zien dat je als werkgever zorgvuldig moet handelen en je aan een aantal vereisten...

Verkoper draait op voor onkosten foute levering

03 feb 2017

Jij levert je producten aan je klant, snel en professioneel. Totdat de bestelling bij je klant aankomt, ben jij verantwoordelijk voor het pakketje. Ook als de bezorgdienst waar je mee samenwerkt het pakket niet, of...

Zorg dat jouw algemene voorwaarden van toepassing zijn

24 jan 2017

Zorg dat jouw algemene voorwaarden van toepassing zijn
Zorg dat jouw algemene voorwaarden van toepassing zijn

24 jan 2017

Het komt steeds vaker voor: de discussie of jouw voorwaarden van toepassing zijn of die van je leverancier. Ook met een andere contractpartner kan onenigheid ontstaan als jullie voorwaarden haaks op elkaar staan. Hoe zorg je ervoor dat die van jou toch van toepassing zijn, en niet die van de ander?

Goed nieuws! Minder loon voor DGA, meer groei voor je zaak

24 jan 2017

Goed nieuws! Minder loon voor DGA, meer groei voor je zaak
Goed nieuws! Minder loon voor DGA, meer groei voor je zaak

24 jan 2017

Als directeur-grootaandeelhouder van je eigen bv wil je natuurlijk zoveel mogelijk investeren in de groei van je bedrijf. Maar dat blijkt soms niet makkelijk. Zo ben je verplicht om jezelf minimaal het ‘gebruikelijk loon’ uit te keren, geld dat je misschien liever in je bedrijf steekt. Maar daar is...