Menu Zoek Bel ons Direct juridische advies
Shape background

Juridisch advies waar je ook bent

Hoe werkt het?
Juridische oplossingen

0900 - 1411 (90 cpm max 30 euro)

Leden bellen dit lokaal nummer

stel je vraag of word direct lid!

  • Snel en deskundig advies
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Op werkdagen van 8 tot 20 uur

Snel en betaalbaar juridisch advies

Jaarlijks beantwoorden wij meer dan 50.000 vragen

95% opgelost zonder rechtszaak

Zakelijke rechtsbijstand voor ondernemers

Figure 1

Het aannemen van je (eerste) personeel, geschillen met je leverancier, aansprakelijkheid bij wanprestaties en nog veel meer. Wij weten wat je rechten en plichten zijn en welke contracten dat goed afdekken. Wij helpen je bij het kiezen van de juiste rechtsvorm. Maar ook zijn we een specialist op gebied van arbeidsrecht, consumentenrecht, contracten, leveranciers en aansprakelijkheid. Neem een kijkje in onze veelgestelde vragen of stel gratis je eigen vraag!

Gespecialiseerd in je branche

Figure 2

Elke branche neemt andere problemen met zich mee: dit weten wij al te goed! Onze juristen hebben kennis van verschillende branches en welke problemen zich daar voor kunnen doen. Naast dat we meedenken met het huidige probleem, geven wij ook advies voor eventuele juridische problemen in de toekomst. Wist je al dat we een juridische documenten hebben voor elke branche?

JuroFoon is rechtsbijstand voor moderne MKB'ers

Figure 1

JuroFoon biedt rechtsbijstand voor gepassioneerde ondernemers. Wij laten jou niet afremmen door juridisch gedoe. Wij weten wat de valkuilen zijn bij startende en opgestarte ondernemingen. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met zakelijke, juridische aangelegenheden. Wij geven je hulpmiddelen om het waar mogelijk zelf te doen of nemen je lasten uit handen. Geen gedoe met advocaten en verschillende contactpersonen: Bij JuroFoon regel je alles in één omgeving.

Wat andere klanten zeggen

Lees waar wij onze klanten mee hebben geholpen en wat hen opviel aan ons!

Fokke Jan Middendorp

CEO BlueM oral care

Fokke Jan Middendorp
“JuroFoon heeft mij geholpen met de arbeidscontracten en afspraken met personeel. Daardoor hebben we de nodige advocaatkosten kunnen besparen. Ik kan altijd even bellen met vragen. Op een dag had ik problemen met een leverancier. Uit het haalbaarheidsonderzoek bleek dat ik mijn recht stond en kon ik goed geïnformeerd het gesprek aan gaan. We zijn er goed uitgekomen!”

Gerrit van Eikenhorst

Van Eikenhorst Bouw & Verbouwbedrijf Hattem

Gerrit van Eikenhorst
“Sinds 2011 heb ik een eigen zaak. Als ik een klus doe, zorg ik altijd voor het maximale resultaat. Ik voel me erg verantwoordelijk voor de projecten die ik oplever aan mijn klanten. JuroFoon heeft me geholpen toen ik een keer aansprakelijk werd gesteld voor een bad dat het begaf. De schuld kon ik uiteindelijk verleggen naar de sanitair leverancier. ”

Remco Nelemans

Uw Schilder Remco

Remco Nelemans
“Heb een goedlopend schildersbedrijf en werk voor grote en kleine klanten. Dankzij het advies van JuroFoon heb ik van een echte wanbetaler uiteindelijk toch de betaling kregen. soms maakt een goed verwoorde brief net even iets meer indruk. Dreigen heeft geen zin, maar zakelijke duidelijkheid wel.”

Stel je juridische vraag

Contact
Laat je vraag achter en wij nemen contact met je op. Of bel ons voor direct advies

Recent juridisch nieuws

Actuele juridische ontwikkelingen

Persoonsgevoelige data in mijn bedrijf is gelekt, wat nu?

12 mei 2017

Het was groot nieuws: vorige week zijn honderden landen getroffen door ransomware, oftewel ‘gijzelsoftware’. Wat houdt dit in? Wat moet je doen als jouw bedrijf getroffen wordt en persoonsgegevens op straat dreigen...

Schade aan de klant door de opdrachtnemer: wie gaat dat betalen?

12 mei 2017

Het kan gebeuren dat jij als (zelfstandig) ondernemer niet de mogelijkheid hebt om een opdracht die je hebt aangenomen zelf uit te voeren. Bijvoorbeeld omdat je de nodige kennis of mankracht niet in huis hebt. Een...

Voorkom kaping van je domeinnaam!

12 mei 2017

Als startende ondernemer wil je natuurlijk ook een website voor je bedrijf. Daarvoor moet je een domeinnaam registreren. Kun je zomaar elke naam registreren? Geeft je bedrijfsnaam je recht op eenzelfde domeinnaam?...

Geen religieuze uitingen op de werkvloer? Lees onze tips

14 apr 2017

Geen religieuze uitingen op de werkvloer? Lees onze tips
Geen religieuze uitingen op de werkvloer? Lees onze tips

14 apr 2017

Je hebt al kunnen lezen dat het Europees Hof van Justitie heeft geoordeeld dat een verbod op hoofddoekjes op de werkvloer is toegestaan. Maar dit zal je goed moeten regelen in je interne bedrijfsregels. In dit artikel vertellen we waar je op moet letten als jij dit wil regelen binnen jouw bedrijf.

Tijdelijk contract niet verlengen? Wees er op tijd bij!

14 apr 2017

Tijdelijk contract niet verlengen? Wees er op tijd bij!
Tijdelijk contract niet verlengen? Wees er op tijd bij!

14 apr 2017

Heb jij werknemers in dienst met een tijdelijk contract? Geef op tijd aan of je dit dienstverband voortzet (of niet). Doe je dit niet, dan moet je een aanzegvergoeding betalen aan deze werknemer.