Menu Zoek Bel ons Direct juridische advies

Over ons

Welkom!

Een team van zo'n 30 collega’s, allen keihard werkend aan het leveren van snel, hoogwaardig juridisch advies per telefoon aan zowel particulieren als ondernemers. Dat zijn wij.

We kunnen wel stellen dat we het druk hebben: op ons kantoor in hartje Maastricht wordt continu gebeld, onderzoek gedaan, overleg gepleegd en geadviseerd. En dit doen we goed: we zijn toegankelijk, bereikbaar, luisteren goed om je vraag te begrijpen en doen er alles aan om jou zo snel mogelijk van praktisch en direct toepasbaar advies te voorzien. Dát alles met korte doorlooptijden en tegen een betaalbaar tarief.

We weten waar we het over hebben

JuroFoon komt zeker niet net om de hoek kijken in de wereld van juridische dienstverlening. Sinds 1999 adviseert ons juristenteam particulieren en bedrijven dagelijks van 08.00-20.00 uur. Al onze juristen hebben een (universitaire) Bachelor of Master Nederlands Recht afgerond en staan je graag te woord over arbeidszaken, huur- en woonzaken, consumentenaankopen, uitkeringszaken, echtscheiding en alimentatie, erfenis en testament, aandelenleasezaken, letselschade en ander onrecht, of het nu een privé-kwestie betreft of iets binnen je onderneming.

We bieden meer dan alleen telefonisch advies

Mocht het onverhoopt niet opgelost kunnen worden in een gemiddeld 10-minuten durend adviesgesprek, bieden we een betaalbaar stapje extra aan: we beoordelen de haalbaarheid van een procedure (ofwel de kans van slagen in jouw voordeel) en in geval van een juridisch geschil bemiddelt JuroFoon of voert de gehele juridische procedure. Maar we kunnen ook het initiële advies uitbreiden met onder andere een schriftelijke advisering, een second-opinion en met het opstellen of beoordelen van diverse contracten.

We beschikken over een enorm netwerk

Want waarom moeilijk doen als het samen kan? Door ons hoogwaardige en omvangrijke netwerk, waarin we samenwerken met meer dan 700 (gespecialiseerde) advocaten en juristen.

Sinds 2014 heeft ARAG alle aandelen van JuroFoon verworven. Dit biedt ons mooie kansen, waardoor wij jou nog beter kunnen helpen met je juridische problemen. Wij staan sterk voor onze onafhankelijke service, dat zal nooit veranderen. Kortom: voor jou dezelfde vertrouwde juristen en voor ons een sterke samenwerkingspartner!

Wij denken mee en vooruit

We voelen ons naast het adviseren bij problemen ook verantwoordelijk voor het proactief informeren. Dit doen we via updates op onze website, Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram en een regelmatig terugkerende nieuwsbrief waarin de actualiteiten op de diverse rechtsgebieden uit de doeken worden gedaan. En dat niet alleen informerend, maar ook adviserend: hoe iets te vermijden of zo snel mogelijk op te lossen. Wil je weten hoe we je kunnen helpen? Kijk dan bij onze abonnementen voor meer informatie over onze diensten en kosten, zodat je zelf bepaalt waar je voor betaalt.
Contact JuroFoon

Niet-leden: 0900-1411 (€0,90p\m max €30,-)

Leden: 088-1411 000 (lokaal tarief)

Openingstijden callcenter:

Ma t/m vr: 8:00 tot 20:00 uur

Bezoekadres (geen post!):

Markt 28
6211 CJ Maastricht

Correspondentie:

Postbus 568
6200 AN Maastricht
Fax: 043 - 88 00 201

Of gebruik:

Contact formulierRelevante pagina’s