Menu Zoek Bel ons Direct juridische advies
< terug naar

    

Juridisch advies nodig? Wij helpen je! 

Soms zit het even niet mee. Een meningsverschil met de aannemer, problemen met je werkgever of ruzie met de buren. Op dat soort momenten kun je een beroep doen op JuroFoon. Je kunt ons bellen met jouw juridische vragen, dan helpen wij je direct verder. 

Direct een jurist aan de lijn

Als je met ons belt via 0900-1411 krijg je direct een jurist aan de lijn. Zij luisteren naar jouw verhaal en weten welke vragen ze moeten stellen. Door deze vragen krijgen ze een goed beeld van jouw situatie en wat je kunt doen. Soms kan een jurist al meteen wat tips geven, maar vaak is het nodig om dieper in jouw zaak te duiken.

Ben jij lid van JuroFoon? Dan kun je direct bellen met ons gratis nummer 088-1411000

Betaalbaar juridisch advies

Wist je dat je al lid bent van JuroFoon vanaf € 55,- per jaar? Als lid mag je gratis met ons bellen als je een juridisch probleem hebt. Is er écht wat aan de hand en moeten we een haalbaarheidsonderzoek of quick scan doen? Dan krijg je korting op ons tarief.

Bekijk alle prijzen >>

Thuis in alle rechtsgebieden

Wij zijn thuis in alle rechtsgebieden. Bij JuroFoon werkt een groot aantal juristen, waardoor we veel kennis in huis hebben. Je kunt ons dan ook bellen met elk juridisch probleem.

Zo zijn weten wij alles over:

  • arbeidsrecht waaronder arbeidsovereenkomsten, ontslag, proeftijd, het concurrentie- en relatiebeding, verlof, vrije dagen etc.
  • scheiden, einde geregistreerd partnerschap, kinder- en partneralimentatie
  • wonen zoals huurrecht, kopen van een huis, burenconflict
  • consumentenzaken zoals algemene voorwaarden, garantie, miskoop, stilzwijgende verlengingen of incassozaken.

Makkelijker dan een rechtsbijstandverzekering!

Heb jij geen rechtsbijstandverzekering maar wel een acuut juridisch probleem? Bel dan met JuroFoon. Het heeft op dat punt namelijk geen zin meer om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Veel verzekeringen hebben namelijk een wachttijd van een paar maanden. In deze periode kun je geen gebruik maken van de diensten van de verzekeraar. Als de wachttijd voorbij is, kun je de rechtsbijstandvezekering ook niet inschakelen voor zaken die al spelen of tijdens de wachttijd zijn gaan spelen. Niet handig dus! 

Geen beperkte dekking!

Daarnaast is een rechtsbijstandverzekering erg kostbaar en ben je niet voor alles verzekerd. Verzekeraars werken vaak met pakketten. Heb jij een probleem dat buiten jouw pakket valt? Dan word je niet geholpen. Als je voor juridsiche problemen met je huis, verkeer en werk geholpen wilt worden, loopt de premie al vaak op tot enkele tientjes per maand. JuroFoon is dan al snel goedkoper!

Overtuigd? Sluit dan direct een lidmaatschap bij ons af. Voor €55,- per jaar ben je verzekerd van goed advies bij juridische problemen.

Word lid >>

Toegankelijker dan het Juridisch Loket

JuroFoon is voor iedereen toegankelijk, dit in tegenstelling tot het Juridisch Loket. Bij hen kun je alleen terecht als je niet meer dan een bepaald inkomen hebt. Zit je daarboven, dan mag je geen gebruik maken van hun diensten. 

JuroFoon is er voor iedereen die toch juridische hulp nodig heeft. Wij bieden een platform waarop iedereen een vraag kan stellen. Directe urgentie? Ook dan kunnen wij je helpen. Bel met onze juristen via 0900-1411, je krijgt direct een jurist aan de lijn. 

Meer weten over de verschillen tussen het Juridisch Loket, een rechtsbijstandverzekering en JuroFoon >>

Wat doen wij voor onze klanten:

  • Juridisch Haalbaarheidsonderzoek

Tijdens een haalbaarheidsonderzoek gaan we bekijken of jouw zaak kans maakt. We schatten jouw situatie in én die van de tegenpartij. Dat doen we door te kijken naar de wetgeving én eerdere uitspraken van de rechter. Als we denken dat je de zaak kunt winnen, zullen we dat naar je terugkoppelen. 

  • Quick Scan

Tijdens een Quick Scan maken we een snelle inschatting van jouw situatie. Binnen een werkdag weet je waar jij aan toe bent. We geven een praktisch, schriftelijk advies waar jij mee verder kunt. Handig als je even wilt weten wat je rechten zijn. 

  • Juridische bijstand

Als het echt lastig wordt, dan bieden we juridische bijstand. We nemen jouw zaak uit handen als jij dat wilt en gaan het voor jou oplossen. Het liefst doen we dit buiten de rechter om, dat scheelt alle partijen tijd en geld. Maar als het écht moet stappen we naar de rechter. 

We stellen brieven op, maken processtukken in orde en geven advies waar jij dat nodig hebt. 

 

Stel je juridische vraag

Contact
Laat je vraag achter en wij nemen contact met je op. Of bel ons voor direct advies