Menu Zoek Bel ons Direct juridische advies

Privacybeleid en cookiewet


Privacybeleid
JuroFoon erkent dat u behoefte heeft aan privacy. Wij respecteren de privacy van onze cliënten, bellers en bezoekers van de website. Met dit privacybeleid informeren wij u over het gebruik van uw persoonsgegevens door JuroFoon.

Bescherming

Indien u uw juridische zaken wenst te regelen bij JuroFoon, of overweegt dit te doen, dan verstrekt u persoonsgegevens aan ons. Bijvoorbeeld als u ons belt of via onze website een juridische vraag aan ons voorlegt. Daarbij worden enkele gegevens vastgelegd bij elk bezoek aan onze website. Deze gegevens worden door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Wij houden ons daarbij aan de eisen die de wet stelt, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is JuroFoon B.V. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College Bescherming Persoonsgegevens gevestigd te Den Haag. Alle medewerkers van JuroFoon hebben een geheimhoudingsplicht. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

Beveiliging

JuroFoon heeft passende maatregelen genomen om de website en onze computersystemen te beveiligen en misbruik van uw gegevens te voorkomen. Wij beveiligen uw gegevens door middel van verschillende technische en organisatorische maatregelen, zoals firewalls, beveiligde servers en bewerkersovereenkomsten met derden die host zijn van onze website.

Voor welke doeleinden verwerken wij uw gegevens?

JuroFoon verwerkt uw persoonsgegevens om u goed van dienst te zijn en om ons werk als juridisch adviseurs zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren. Uw gegevens worden verwerkt voor diverse doeleinden, zoals het aanbieden van informatie, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met betrekking tot onze juridische diensten, het beheren van daaruit voortvloeiende relaties, verhoging van de kwaliteit van onze dienstverlening, vergroting van het klantenbestand en verkoop van producten en diensten. Uw gegevens worden ook verwerkt voor statistische doeleinden, zoals onderzoek naar het gebruik van de website, zodat wij in staat zijn de gebruiksvriendelijkheid van de website te verhogen.

Van wie verwerken we gegevens?

Wij kunnen (persoons)gegevens verwerken van alle personen met wie wij contact hebben, of die de website van JuroFoon bezoeken.

Telefoongesprekken

Als u belt met JuroFoon voor informatie en advies voor een juridisch probleem, zullen wij in eerste instantie zo min mogelijk persoonlijke gegevens van u opslaan. Uw gesprek wordt niet opgenomen. De gegevens die wij vastleggen zijn:

  • uw telefoonnummer;
  • de kwestie waarover u ons belt en de daarmee gepaard gaande omstandigheden;
  • het resultaat van het gesprek;
  • hoe u met ons in contact bent gekomen;
  • indien u akkoord gaat uw e-mailadres.

Op het moment dat u een lidmaatschap bij ons afsluit, leggen wij uw personalia en contactgegevens vast. Enkel dit deel van het gesprek wordt opgenomen.

Nieuwsbrief en commerciële e-mails

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Daarvoor leggen wij uw e-mailadres vast. Wij willen u informatie toesturen die voor u relevant is. Daarom verzamelen wij via de nieuwsbrief en commerciële e-mails voorkeuren en gedragsgegevens (o.a. ‘open- en klikgedrag’). U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief en commerciële e-mail door gebruik te maken van de daarvoor bestemde button in de mail zelf.

Bezoekers van de website

JuroFoon verzamelt statistische gegevens die iets zeggen over het gebruik van de website en waarmee wij de website kunnen verbeteren en onze dienstverlening kunnen optimaliseren. De volgende gegevens worden geanonimiseerd in de database opgeslagen:

  • datum en tijdstip van uw bezoek;
  • pagina's die u bekijkt;
  • de naam van de website waar u vandaan komt;
  • uw IP-adres;
  • welke browser u gebruikt;
  • uw beeldschermresolutie;
  • aantal kleuren van uw beeldscherm;
  • uw besturingssysteem.

Mogelijkheid tot inzage en wijziging

U heeft het recht op inzage in uw persoonlijke gegevens die JuroFoon heeft verwerkt. U kunt verzoeken uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze feitelijk onjuist zijn, voor het doel of de doeleinden van de verwerking onvolledig of niet ter zake dienend zijn dan wel anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt. Als u uw persoonlijke gegevens wilt inzien of bijgewerkt, gecorrigeerd of verwijderd wilt, stuur dan uw verzoek, voorzien van een kopie van uw identiteitsbewijs, naar info@jurofoon.nl of naar JuroFoon B.V., Postbus 568, 6200 AN Maastricht. Wij zullen ervoor zorgdragen dat uw verzoek binnen vier weken verwerkt is. U ontvangt hierover een schriftelijke reactie.

Verstrekking van gegevens aan derden

JuroFoon kan bij de verwerking van gegevens gebruikmaken van de diensten van derden. Deze derden treden daarbij op in opdracht en onder verantwoordelijkheid van JuroFoon. JuroFoon sluit bewerkersovereenkomsten met deze derden en draagt er zorg voor dat de bewerkers technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen treffen. In de bewerkersovereenkomst is vastgelegd dat persoonsgegevens voor geen ander doel verwerkt zullen worden, dan zoals vastgelegd in de overeenkomst. Uw contactgegevens worden alleen verstrekt aan derden, zoals bij ons aangesloten advocaten, wanneer u daar zelf opdracht toe geeft. Uw persoonlijke dossier is beveiligd en kan door geen enkele andere partij worden ingezien of gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Verwijzing naar websites van derden

In de blogartikelen van JuroFoon vindt u regelmatig hyperlinks naar websites van derden. JuroFoon draagt geen verantwoordelijkheid voor de verwerking van uw gegevens door die partijen. Lees hiervoor het privacybeleid van de betreffende website.

Gebruik van cookies

JuroFoon maakt gebruik van cookies voor het optimaliseren van de werking van de website. Dit zorgt ervoor dat u onze website veilig kan bezoeken. Dit doen we door een klein (tekst)bestandje via uw browser op uw computer, tablet of smartphone op te slaan. Lees alles over het gebruik van cookies door JuroFoon in onze Cookiestatement.

Wijzigingen

JuroFoon behoudt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen, bijvoorbeeld wegens nieuwe ontwikkelingen, gewijzigde regelgeving of nieuwe diensten en producten. Wijzigingen worden op deze website gepubliceerd. Het verdient daarom aanbeveling om regelmatig onze website en dit privacybeleid te raadplegen.

Cookiestatement
JuroFoon maakt op de website gebruik van cookies voor het optimaliseren van de werking van de website. Met behulp van deze cookies analyseren wij het gebruik van de website door bezoekers.

Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein (tekst)bestandje dat tijdens uw bezoek aan onze website via uw browser op uw computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. In dit bestand wordt informatie opgeslagen, die bij een later bezoek weer wordt herkend door de website. Er zijn verschillende soorten cookies. Sessiecookies bevatten informatie die wordt gebruikt binnen één browsersessie en worden automatisch verwijderd na het afsluiten van de browser. Permanente cookies worden gebruikt om informatie te verkrijgen tussen verschillende bezoeken van de website, en blijven op de computer staan na het sluiten van de browser. Deze cookies stellen de website in staat u te herkennen als terugkerende klant. Met tracking cookies wordt informatie verkregen over uw bezoeken op meerdere pagina’s en websites. Met deze informatie kan een profiel opgebouwd worden van uw online surfgedrag en uw interesses.

Waarvoor gebruikt JuroFoon cookies?
Sommige cookies zijn nodig om de site te laten werken en om het navigeren op de website gemakkelijker te maken. Dankzij de informatie die wordt opgeslagen, kan onze website u bij een volgend bezoek herkennen. Wij maken ook gebruik van cookies om de statistieken van de website bij te houden, het gebruik van de website te analyseren en zo beter inzicht te krijgen in het gebruik van bezoekers van onze website. Daarnaast kunnen deze cookies van onszelf of van derden worden gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten op uw interesses. De cookies die geplaatst worden bevatten geen persoonsgegevens en kunnen niet aan een persoon gekoppeld worden.

De cookies die JuroFoon gebruikt
JuroFoon maakt gebruik van diverse cookies. Hieronder vindt u een overzicht van deze cookies, waarbij vermeld is voor welke doeleinden ze gebruikt worden en hoelang de cookies worden bewaard.

Social media
Op de website van JuroFoon zijn knoppen opgenomen waarmee u informatie van onze website kunt delen via social media. U kunt onze informatie delen via Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en Pinterest. Als u op de knop klikt om informatie te delen, wordt er door het social media kanaal een cookie geplaatst. Via de cookie herkent het betreffende bedrijf de eigen gebruiker, waardoor het voor de bij de social media ingelogde gebruiker mogelijk is informatie direct te delen. JuroFoon heeft hierop geen invloed. Raadpleeg de privacyverklaringen en cookieverklaringen van de social media partijen voor meer informatie over welke gegevens worden verzameld en hoe de gegevens worden gebruikt.

Cookies uitschakelen en verwijderen
U heeft de vrije keus om geen toestemming te verlenen voor het plaatsen van cookies. Dit kunt u in uw internetbrowser instellen. Het verschilt per browser hoe u deze cookies kunt blokkeren. Meer informatie over het in- en uitschakelen van cookies wordt meestal in de help-functie van uw browser uitgelegd. Als u ervoor kiest om deze cookies te blokkeren, is het mogelijk dat de functionaliteit van de website terugvalt. Meer informatie over het verwijderen van cookies kunt u ook vinden met behulp van de help-functie van uw browser.

Overzicht Cookies
Hieronder vindt u een lijst van cookies die op de website van JuroFoon worden gebruikt. U vindt hier waar de cookies afkomstig van zijn, wat het doel is van het plaatsen van de cookies en hoelang de cookies bewaard worden.

JuroFoon
JuroFoon maakt gebruik van een functionele cookie op de website. Deze cookie zorgt ervoor dat er geen nieuwe connectie tussen uw browser en de webserver gemaakt hoeft te worden als u een nieuwe pagina opent. Zo navigeert u sneller door onze site. Ook wordt dit gebruikt om een bestelling op de website van klanten te herkennen wanneer ze een bepaalde keuze hebben gemaakt. Deze sessiecookie maakt het mogelijk om de aankoop mee te nemen naar de betaalpagina, die de vorige activiteiten van de bezoeker kan onthouden en dus ook de bestelling. Na het bezoek verdwijnt deze cookie.

Google Analytics
JuroFoon maakt gebruik van Google Analytics om het bezoek van de website te meten en te analyseren. Met behulp van deze cookies verzamelen wij anonieme informatie over onder andere bezoekersaantallen, de duur van een bezoek op onze website, populaire zoektermen en welke pagina’s het meest bezocht worden. Het doel is het verbeteren van de website en het beter afstemmen van onze dienstverlening en de inhoud van de website op de behoeften van de bezoekers. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk wordt verplicht. Houdbaarheid: 2 jaar. Privacybeleid van Google Analytics: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=nl

Google Adwords
Google Adwords is een advertentiedienst van Google Inc. Om te bepalen welke advertentie(klikken) hebben geleid tot een aankoop of bestelling, worden conversiepixels gebruikt. Hierdoor kan JuroFoon achteraf herleiden welke advertenties tot een aankoop hebben geleid, en de getoonde advertenties zo goed mogelijk laten aansluiten bij de voorkeuren van de bezoeker. Houdbaarheid: 30 dagen. Privacybeleid van Google: https://www.google.nl/policies/privacy/

DoubleClick
Als aanvulling op Google Adwords houdt deze cookie bij of een bezoeker al eerder op de website van JuroFoon is geweest naar aanleiding van een remarketing campagne. Afhankelijk hiervan kan JuroFoon ook gerichte advertenties op websites van derden tonen. Houdbaarheid: 30 dagen. Privacybeleid van Google: https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/

AddThis
Deze cookies zijn nodig voor de werking van AddThis. AddThis maakt het mogelijk dat bezoekers de inhoud van de website van JuroFoon eenvoudig kunnen delen op diverse social media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze functie wordt pas geactiveerd op verzoek van een bezoeker en verzend dan pas gegevens over deze gebruiker. Deze cookies verzamelen ook informatie over de sociale activiteit van bezoekers van de website, om het delen van deze inhoud te meten. Houdbaarheid: 2 jaar. Privacybeleid van AddThis: http://www.addthis.com/privacy

Google Tag Manager
Google Tag Manager is een tool voor het maken en beheren van websitetags vanuit één interface. Tags zijn kleine websitecodefragmenten waarmee verkeer en bezoekgedrag gemeten kan worden. Het hulpprogramma voor het beheren van de tags zelf is een cookieloos domein dat geen persoonlijk identificeerbare gegevens verzamelt. Het programma zorgt ervoor dat andere tags worden geactiveerd, die op hun beurt wel gegevens kunnen verzamelen.

Hotjar
JuroFoon maakt gebruik van Hotjar om het gedrag van bezoekers op de website te meten en te analyseren. Hotjar maakt het mogelijk het gedrag van bezoekers op de website te visualiseren, door onder andere de klikken, de bewegingen van de muis, het scrollgedrag en het tappen op mobiele apparaten te tonen in zogenaamde heatmaps. Een andere optie zijn zogenaamde visitor recordings, waarmee sessies van bezoekers worden opgeslagen en onder andere muisklikken, muisbewegingen, toetsaanslagen en navigatie door de site teruggekeken kan worden. Hotjar toont hierbij geen IP-adressen. Houdbaarheid: 365 dagen. Privacybeleid van Hotjar: https://www.hotjar.com/privacy

Contact JuroFoon

Niet-leden: 0900-1411 (€0,90p\m max €30,-)

Leden: 088-1411 000 (lokaal tarief)

Openingstijden callcenter:

Ma t/m vr: 8:00 tot 20:00 uur

Bezoekadres (geen post!):

Markt 28
6211 CJ Maastricht

Correspondentie:

Postbus 568
6200 AN Maastricht
Fax: 043 - 88 00 201

Of gebruik:

Contact formulier



Relevante pagina’s